Forskningsdagene går om bord – «Fesk og podedes og bær til dessert»

14.09.2015

Forskningsdagene går om bord i Hurtigruten

Forskningsdagene og Hurtigruten inviterer til en smakfull opplevelse – både for hjernen og ganen, ombord på Hurtigruteskipet Midnatsol når hun ligger til kai i kystens fire største byer. I Tromsø blir det faglige og spiselige variasjoner over temaet «fesk og potedes, med bær til dessert».

Delicious baked potato with bacon and mushrooms
Photo: dollarphotoplub.com #59521783

Middagsmeny: Bacalao og blåbærdessertForskningsmeny:
Nordnorske bær og antioksidanter, ved Laura Jaakola fra UiT
Genmodifisert potet – noe for deg? Ved Frøydis Gillund fra GenØk
Om atlanterhavstorsk. Ved Margrethe Esaiassen fra UiTNB: Påmelding er nødvendig. Meld deg på her.

Pris kr 249. Prisen inkluderer mat, mineralvann, kaffe og alle foredrag. Betalingen (kort eller kontant) skjer ved inngangen til Panoramalounge på dekk 8, mellom kl 15.45. og kl 16.00.

Det vil være mulig å se seg rundt på skipet før arrangementet.

Arrangementet i Tromsø er et samarbeid mellom UiT Norges arktiske universitet, GenØk Senter for biosikkerhet, Forskningsrådet og Hurtigruten.